Četiri posto manje zaposlenih u industriji

Bez autora
Jan 03 2012

Broj zaposlenih u hrvatskoj industriji u studenom prošle godine je prema mjesecu prije bio manji za 0,8 posto, a na godišnjoj razini, prema studenom 2010. godine, za 3,9 posto. Proizvodnost rada u industriji u jedanaest mjeseci prošle godine porasla je za 2,9 posto u odnosu na isto razdoblje lani. Prema područjima NKD-a, broj zaposlenih u rudarstvu i vađenju na mjesečnoj je razini veći za 1,4 posto, dok je u prerađivačkoj industriji smanjen za 1 posto, a u opskrbi električnom energijom, plinom, parom i klimatizaciji manji za 0,1 posto. Na godišnjoj razini, broj zaposlenih u rudarstvu i vađenju manji je za 8,4 posto, u prerađivačkoj industriji za 4,1 posto, a u opskrbi električnom energijom, plinom, parom i klimatizaciji za 1,8 posto.

Četiri posto manje zaposlenih u industrijiBroj zaposlenih u hrvatskoj industriji u studenom prošle godine je prema mjesecu prije bio manji za 0,8 posto, a na godišnjoj razini, prema studenom 2010. godine, za 3,9 posto, podaci su Državnog zavoda za statistiku.

Proizvodnost rada u industriji u jedanaest mjeseci prošle godine porasla je za 2,9 posto u odnosu na isto razdoblje lani. Prema područjima NKD-a, broj zaposlenih u rudarstvu i vađenju na mjesečnoj je razini veći za 1,4 posto, dok je u prerađivačkoj industriji smanjen za 1 posto, a u opskrbi električnom energijom, plinom, parom i klimatizaciji manji za 0,1 posto.

Na godišnjoj razini, broj zaposlenih u rudarstvu i vađenju manji je za 8,4 posto, u prerađivačkoj industriji za 4,1 posto, a u opskrbi električnom energijom, plinom, parom i klimatizaciji za 1,8 posto.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik